Choapan laakso, joka sijaitsee Chilen pohjoisosassa, on nouseva ja kiehtova alue brandyn tuotannolle. Se sijaitsee Coquimbo-alueen rajalla ja alueella on ainutlaatuinen puoliaavikkoklima, jossa on kuumat päivät ja viileät yöt, mikä tekee siitä ihanteellisen viininviljelyyn. Alueen mineraalirikkaat maaperät lisäävät täällä tuotettujen brandyjen aromien monimutkaisuutta ja syvyyttä. Choapan laakson tuottajat hyödyntävät näitä luonnonolosuhteita viljelläkseen laadukkaita rypälelajikkeita, joita usein käytetään rikkaiden ja aromikkaiden brandyjen tislaukseen. Tämän alueen brändit vangitsevat chileläisen terroirin olemuksen: ne ovat yleensä hedelmäisiä, ja niissä on hienovaraisia mausteiden ja vaniljan vivahteita, mikä johtuu huolellisesta kypsytyksestä puisissa tynnyreissä. Lisäksi laakso tunnetaan kestävistä viljelykäytännöistään, mikä korostaa syvää kunnioitusta ympäristöä kohtaan ja halua tuottaa aitoja väkeviä alkoholijuomia. Choapan laakso on siis olennainen kohde brandyn ystäville ja harrastajille, tarjoten herkullisen ensipuraisun Chileen samalla kun se lupaa unohtumattomia makuelämyksiä.